Kontakt os på

49 14 71 88

Problemer med din antenne?

Vi bestræber os på at kunne levere den bedste antenne- og parabolservice. Derfor er vi under stadig uddannelse og holder os opdateret på de nye udviklinger vedrørende antenner og paraboler. Vores forpligtelse til stadig dygtiggørelse gør os til den oplagte samarbejdspartner, når din antenneforbindelse giver dig problemer.

Parabol- og antenneekspert

Uanset om det er opsætningen af din nye antenne der volder dig problemer, eller hvis din eksisterende parabol trænger til service, så kan vi hjælpe dig. Med mange års erfaring indenfor faget, stiller vi et glimrende mandskab til rådighed for dig. Vi hjælper dig desuden gerne med monteringen og eventuelt elektrikerarbejde der måtte være nødvendigt i forbindelse med parabol- eller antennejobbet.

Vi er også fuldt certificeret elektriker, og vi kan derfor også hjælpe dig med elektrikerarbejde, hvis dette er aktuelt.

 

Hvilken type antenne skal jeg vælge?

Der kan være stor forskel på hvilken type antenne man skal vælge, og det kommer i høj grad an på dine behov. Overordnet findes der dog to forskellige typer antenner:

  1. Rundstråleantenne
    En rundstråleantenne, også kaldet omni-antenne eller omni-directional antenne, kan typisk sammenlignes med nogle af de helt gammeldags bilantenner. Det er en antenne der kan fange signal hele vejen rundt, heraf navnet rundstråleantenne. Den er let at installere, men man skal typisk bare være opmærksom på at den ideelt set skal monteres, så der er godt med fri luft omkring den.

  2. Retningsbestemt antenne
    Den retningsbestemte antenne peger typisk i en helt bestemt retning, og skal derfor indstilles så den peger henimod den mast som den skal modtage signal fra. En helt gammeldags TV-antenne er et typisk eksempel på en retningsbestemt antenne, og det er også sådan en antenne findes som regel også til både 3G og 4G-nettet. Fordi denne type antenne i dag typisk er flad og retningsbestemt, kan vi også montere dem på eksempelvis vægge, så længe den peger henimod den mast den skal modtage signal fra.

Antennekabler

Et antennekabel er ikke bare et almindeligt kabel. Man holder typisk kabellængden så kort som muligt, for at undgå at signaltabet bliver alt for højt.

Indendørs eller udendørs?

Der er naturligvis ingen tvivl om at en udendørs antenne skaber de bedste resultater. Det hus eller den bygning antennen skal monteres i, kan i sig selv blokere mod radiobølger, så oplever man dårligt signal med en indendørs antenne, vil det som regel hjælpe at få antennen monteret udendørs i stedet. Har man dog et fint og stabilt signal indenfor, behøver man ikke at ændre antennens placeringer.

 

Vil du høre mere?

Hos Niverød Elservice reparerer vi ikke bare antenner. Vi kan også hjælpe dig med al slags belysning i hjemmet. Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe netop dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 49 14 71 88 eller på email elniv@niveroed-el.dk. Vi har kunder i hele Nordsjælland, bl.a. Nivå, Fredensborg, Humlebæk og Hørsholm, og vi ser frem til at hjælpe dig. I den forbindelse kan vi også give dig et uforpligtende tilbud.