Kontakt os på

49 14 71 88

Din eltavle står for dine elinstallationers sikkerhed

Hos Niverød Elservice A/S er vi specialister i el. Det er vigtigt, at din eltavle er velfungerende, uden defekter og størrelsesmæssigt tilpasset til dit hjem og dine behov. Det er din eltavle/RCD-relæ, der er knudepunktet for alle elinstallationerne i dit hjem, og en velfungerende eltavle er derfor din garanti for, at sikkerheden er i orden.

Du kender måske relæet ved navnet HPFI, men det hedder i dag RCD eller blot eltavle. Hvis det er tid til en installation i forbindelse med renovering, montering eller en udskiftning, så er du kommet til det rette sted. Fundamentet i vores virksomhed består af tilfredse kunder over hele Nordsjælland, der gang på gang vender tilbage for at få de bedste fagfolk.

 

Ingen opgave er for stor eller for lille: nybyggeri, flytning eller montering

Vi er tilgængelige til alle former for opgaver, der kan forbindes med din eltavle. Vi hjælper både erhverv og private kunder med installation af eltavler i nybyggerier, en simpel flytning fra et rum til et andet og selvfølgelig til konkurrencedygtige priser på udskiftninger af forældede relæer. Der er visse forskelle på traditionelle og moderne afbrydere, som du kan undersøge i forbindelse med et nyt relæ. Vi kommer gerne og kigger på din nuværende installation, så vi sammen kan tage stilling til, hvad du mangler for at have den bedst mulige eltavle til dine behov.

 

Kontakt altid en autoriseret el-installatør i forbindelse med eltavler

Det er vigtigt, at du prioriterer altid at kontakte en autoriseret el-installatør i forbindelse med at flytte, udskifte eller montere et nyt relæ. Der er mange sikkerhedsspørgsmål forbundet med elinstallationer, og derfor må man endeligt ikke gøre det selv. Hvis du bor i Nordsjælland, må du endelig tage kontakt til os hos Niverød Elservice allerede i dag – vi står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via. telefon på 49 14 71 88 eller via. mail på elniv@niveroed-el.dk.