Kontakt os på

49 14 71 88

Belysning som du ønsker det

Hos Niverød El-Service ved vi, at det er vigtigt for stemningen og funktionaliteten i din bolig, at lyset falder rigtigt, hvor den rette styrke og skær har stor indflydelse. Derfor kan du roligt sætte din lid til, at vi som autoriseret elektriker og elinstallatør kan levere et resultat, der passer til dit hjem. Vi har en stor viden på området, og rådgiver om, hvilke lamper og pærer der passer bedst til din bolig. Desuden sørger vi også for, at disse placeres og opsættes korrekt.

LED-belysning af bedste kvalitet

Vi har et bredt udvalg af belysning, hvor en af de mest populære er LED-belysning. Denne type belysning bruger meget mindre strøm, og er samtidig miljøvenlig. Her har LK udviklet et værktøj, som gør det nemt at tjekke hvilken lysdæmper, der virker sammen med din LED-lyskilde. Hvis du allerede har en lysdæmper, kan du slå op i værktøjet og se hvilken pærer, du skal vælge.

Elektrikerens garanti

Vi kan som autoriseret elektriker garantere, at dine nye installationer eller istandsættelser bliver udført korrekt og efter branchens høje standarder. Hos os kan du være sikker på, at dit belysningsprojekt eksekveres på en stilfuld og faglig forsvarlig måde. Vi stræber altid efter, at levere kvalitetsbelysning, der er både flot og funktionelt.

Vil du høre mere?

Hos Niverød El-service beskæftiger vi os ikke kun med belysning. Vi har nemlig også rigtig gode erfaringer med antenner. Vi servicerer kunder i store dele af Nordsjælland, herunder bl.a. Nivå, Fredensborg og Hørsholm. Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 49 14 71 88 eller på skrive til elniv@niveroed-el.dk. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på din opgave.