Kontakt os på

49 14 71 88

El-tjek eller eftersyn i Nordsjælland

Oftest foretages der el-tjek og eftersyn i forbindelse med såvel hussalg som huskøb. Det er meget normalt, at der ikke tegnes ejerskifteforsikring ved eksempelvis andelsboliger, ejerlejligheder eller kolonihaveboliger, og derfor er der et behov for et el-tjek af hele boligen inden køb eller salg. Det skønnes at ca. 40% af alle elbrande opstår grundet ulovlige eller fejlbehæftet elinstallationer, hvorfor det er vigtigt, at du etablerer din og andres sikkerhed ved at hyre autoriserede fagfolk. Hvis du har solgt din bolig og er ved at flytte ind i et nyt, tilbyder vi gerne flyttesyn ved begge boliger, så du er garanteret, at alt er, som det skal være – både for de nye indflyttere og dig.

 

Et el-tjek fra Niverød Elservice er all-inclusive

Når du hyrer os til et el-tjek af din gamle og kommende bolig, gennemgår vi boligen rum for rum, hvor alt fra stikkontakter til afbrydere og lampeudtag gennemtjekkes. De elektriske installationer er helt afgørende både for funktionaliteten af dit hjem samt din sikkerhed, og derfor testes RCD-relæet også til sidst, eftersom det er knudepunktet for alle dine elinstallationer. Vi kvitterer altid med en skriftlig rapport efter el-eftersynet, som er din garanti for, at alle installationer er gennemtjekket og sikkerhedsvurderet.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på el-tjek og eftersyn

Står du derfor midt i en flytning eller overtagelse af en ny bolig i Nordsjælland og omegn, må du endelig ikke tøve med at kontakte os hos Niverød Elservice og få et uforpligtende tilbud på servicen. Vi har en bred kompetencepalette inden for el-arbejde og elinstallationer, og vi er konstant i gang med at videreuddanne vores medarbejdere, så vi kan være behjælpelige i ethvert problem, du som privat eller erhverv måtte stå overfor. Du kan kontakte os via. telefon på 49 14 71 88 eller via. mail på elniv@niveroed-el.dk.